kézilabda

2019.09.02. 15:46

Egyiptomi fiatal igazolt az orosházi csapathoz

Makacs sérülése miatt a felkészülés kezdetén búcsút mondott az Orosházi FKSE-Linamar NB I.-es férfi együttesének a fiatal balszélső, Zalai Csanád. Az ő pótlására érkezett Orosházára az egyiptomi Khaled Essam Nourelden – közölte a klub a hivatalos honlapján.

G. P.

A 21 esztendős egyiptomi válogatott balszélső az elmúlt szezonban a Rév TSC csapatát erősítette, 19 bajnoki mérkőzésen 169 gólt szerzett együttesének. Ezt megelőzően 2018 tavaszán az NB I.-es Ferencváros keretének tagja volt, 6 élvonalbeli találkozón 8 alkalommal volt eredményes, köztük a rossz emlékű, 22–25-ös orosházi vereséggel végződő meccsen a zöld-sárgák kapujába is betalált.

A 175 centiméteres, 78 kilogrammos villámgyors szélső hazájában a 23-szoros egyiptomi bajnok, afrikai Szuper Kupa-győztes Al Ahly csapatában játszott, onnan érkezett Magyarországra.

Az egyiptomi U19-es válogatottal részt vett a 2019-es grúziai világbajnokságon, összesen 32 alkalommal öltötte magára hazája válogatottjának mezét, ezalatt összesen 60 gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában