Kosárlabda

2019.09.16. 14:39

A főpróba után jöhet a bajnokság!

A bajnoki rajt előtti utolsó héten két edzőmérkőzést is játszott az NB I. B-s Omnia Pub&Food férfi együttese.

Gajdács Pál

Előbb az NB II.-es Kiskunfélegyháza csapata fogadta a Zöld csoport küzdelmeire készülő békésieket. Az eredmény másodlagos volt, a hangsúly a gyakorláson volt. Több időkérési lehetőség, hosszabb játékidő jellemezte a mérkőzést, amely segítséget jelentett mindkét csapat számára a felkészülésben.

Szombaton az Omnia Pub&Food Békés csapata a szerb 2. ligában szereplő Zitiste csapatához látogatott. Nagyon jó mérkőzést láthattak a mérkőzésre kilátogató nézők és 76:68 arányban végül a hazai csapat nyert, de végig izgalmas, kiélezett mérkőzést játszott a két fél.

– Jó védekezés mellett jó ritmusú támadójáték jellemezte a csapatunk játékát. Több kiváló egyéni teljesítmény mellett a csapatmunkát lehet kiemelni. A szeptember 21-én rajtoló NB I. B Zöld csoportos bajnokság előtt kiváló főpróbának tekinthetjük ezt a találkozót – összegzett Balog Vilmos, a békésiek edzője.

A békésiek szombaton 17 órakor a Vásárhelyi Kosársulit fogadják a békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában