Labdarúgás

2019.08.02. 15:56

Vasárnap este a Tiszakécske jön az Előréhez

Vasárnap megkezdődnek a küzdelmek az NB II-.es bajnokságban. A nyitófordulóban Békéscsaba 1912 Előre 19 órakor a Kórház utcai stadionban a Duna Asztalt Tiszakécske együttesét fogadja.

Verasztó Lajos

1912 Előre edzés a korház utcai pályán

Forrás: Imre György

Fotó: Imre György

A találkozó esélyeiről Schindler Szabolcs, a lila-fehérek újdonsült vezetőedzője a következőket mondta: – Szerintem nagyon erős bajnokság előtt állunk. Rengeteg olyan csapat van – például az MTK, a Vasas, a Gyirmót vagy a Győr –, amely biztosan a felkerüléséért harcol majd. Remélem, hogy mi is meg tudjuk lepni ezeket a csapatokat és minél előrébb végzünk.

Én annak örülnék a legjobban, ha a szezon végén azt mondaná mindenki, hogy a Békéscsaba volt az idény meglepetés csapata. Arra számítok vasárnap, hogy egy masszív, stabil csapat ellen játszunk. A Tiszakécske együttese jelentősen átalakult a nyáron. Simon Antalt jól ismerem, alaposan megszervezi a csapatainak a védekezését, és jól tudnak kontrázni is. Hazai pályán mindenféleképpen győzelemre szeretnénk törekedni, és megszerezni a három pontot.

A találkozón Szélpál Norbert századik tét mérkőzésén lép pályára az Előrében.

A vendégek a nyáron jelentősen erősítettek. Két korábbi csabai is a Kécskében folytatja, a bal oldali védő Fabio, és a fiatal kapus Baráth Bence, aki a napokban csatlakozott a Duna Asztalt csapatához.

Rajtuk kívül érkezett még Zádori Krisztián, Varga Ádám, Erdélyi Botond, Preklet Csaba, Tímári Norman, Szuhodovszki Soma, Durso Giuliano, és Kovács Dávid.

A Békéscsaba tervezett csapata: Ribánszki – Pilán, Szélpál N., Nagy S., Mészáros M. – Pusztai, Faragó, Király, Kovács Á. – Gréczi, Olasz

A kispadon: Uram (kapus), Máris, Bidzilya, Pantovics, Farkas M., Szalai, Ilyés

Sérült: Hursán, Lustyik

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában