Kézilabda

2019.08.26. 11:23

Az Algyő volt a legerősebb Gyulán

Az NB II.-es bajnoki rajt felé közeledve ismét megrendezték Gyulán a Mahler Brigitta női kézilabda-emléktornát.

Gajdács Pál

Az eredetileg négy csapatosra tervezett tornát végül három gárda részvételével rendezték meg, a meghívott Deszk csapata ugyanis időközben lemondta a részvételt. A Corner-Gyulasport NKft., a Szeghalmi NKC és a Levendula H. FKSE-Algyő így is színvonalas csatákat vívott egymással. A körmérkőzéses rendszerű lebonyolítású tornán kiemelkedett a tavaly még az NB I. B-ben szereplő Levendula H. FKSE-Algyő csapata, amely mindkét találkozóját megnyerte, s ezzel együtt a tornát is.

A fiatalokból álló Szeghalmi NKC csapata bizony megnehezítette a rutinosabb együttesek dolgát. A gyulaiak hat új fiatal játékossal álltak fel, igaz a most érkezettek még beilleszkedési nehézségekkel küzdenek. Eredmények: Szeghalmi NKC–Corner-Gyulasport NKft. 33–35 (16–16), Levendula H. FKSE-Algyő–Szeghalmi NKC 38–23 (14–11); Corner-Gyulasport NKft.–Levendula H. FKSE-Algyő 23–35 (8–13).

Végeredmény:

1. Algyő 4 pont

2. Gyula 2

Szeghalom 0

Egyéni díjazottak: Szepesi Ivett (Algyő). Legjobb kapus: Aradi Edina (Gyula).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában