Labdarúgás

2019.07.31. 15:08

Védőt és csatárt igazoltak Tarcsáról

Ötödik hetet kezdték meg a felkészülésben a Csorvási SK futballistái.

Gajdács Pál

A megyei II. osztály B-jelű csoportjában induló alakulatnál mindenképpen feledtetni kívánják a tavalyi rosszul sikerült szereplést, amikor a Déli csoportban az utolsó előtti helyen zártak. Zsiga Róbert edző biztató hírekről számolt be, hiszen a 20-21 fős keretből átlagban 13-14-en rendszeresen részt vesznek a tréningeken.

– Csak azok hiányoznak, akiket munkájuk Csorvástól távolra szólítja – jegyezte meg a tréner, aki hetente három edzést vezényel játékosainak, ehhez jön még a hétvégi edzőmérkőzés. A tesztmérkőzések eddig jól sikerültek, hiszen a Nagybánhegyest és a Kaszapert is legyőzték, a Mezőkovácsházától pedig egy gólgazdag meccsen 9–7-re kikaptak.

Volt némi mozgás a játékoskeretben, de több az érkező, mint a távozó.

– Varga Áron Telekgerendásra tart, Lengyel Márkot Kiskundorozsmára szólítja a munkája, ott is fog majd futballozni. Babinyecz Viktor és Kaszai Norbert továbbra sem egészséges, várhatóan az egész őszt ki kell hagyniuk, a korábban két műtéten is áteső Gyevi-Nagy Balázs ugyanakkor óvatosan elkezdte az edzéseket.

– Leigazoltuk Köröstarcsáról a gólerős Szivák Lászlót (24) és a belső védő Zsiga Norbertet (26), illetve visszatért a rutinos védő, Mezőfi Tibor (35) – beszélt a változásokról Zsiga Róbert, aki szerint a Gyomaendrőd ki fog emelkedni a mezőnyből, ám a többi csapat nagyjából egyforma erős lehet, nincs kimondva, de egyszámjegyű helyezésben gondolkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában