Labdarúgás

2019.07.17. 12:25

Továbbra is a Kórház utcában játszik az Előre

Szerdán bonyolították le a Békéscsaba 1912 Előre Kórház utcai stadionjában a pótlólagos biztonságtechnikai ellenőrzést, az a pályabejárást.

Gajdács Pál

Az első alkalommal fő cél volt, hogy a hatóságok feltárják és megoldási javaslatokat tegyenek az új épület-lelátó teljes használatbavételéhez és a hazai mérkőzések rendezéseihez szükséges feladatokra. Ezen az egyeztetésen minden érdekelt fél és hatóság képviseltette magát és írásban is rögzítették a rendezvények lebonyolításához mindenképpen szükséges dolgok listáját.

Két hét állt a kivitelező, a város, az üzemeltető, valamint a klub rendezésére, hogy minden hátralévő és felmerülő teendőt megoldjon. Megfeszített munkával, gyakorlatilag non-stop tevékenységgel sikerült az előírásoknak megfelelni, így a július 17-i bejárás sikerrel zárult. Mindez azt jelenti, hogy a Békéscsaba 1912 Előre a hazai mérkőzéseit továbbra is a Kórház utcai stadionban rendezheti, a közönség pedig már az új, temető felőli oldalon lévő lelátót használhatja.

A klub és a Vagyonkezelő munkatársai megfeszített munkával, évről-évre azon dolgoznak, hogy az Előre hazai mérkőzéseit itthon, azaz a Kórház utcai Stadionban lehessen megrendezni a rekonstrukció időtartama alatt is. A jegyzőkönyvek és szükséges dokumentációk aláírása után a felek hangsúlyozták, hogy közös érdek a mérkőzések zökkenőmentes lebonyolítása és biztosították egymást a további hatékony és gyors együttműködésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában