Labdarúgás

2019.07.11. 09:06

Kikapott a gyarmati csapat a Szegedtől

Vereséggel zárta második felkészülési mérkőzését az NB III.-as Füzesgyarmati SK csapata. A sárréti gárda szerdán délután az NB II.-be visszajutó Szeged vendége volt, amely frissebb és lendületesebb volt.

Verasztó Lajos

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Füzesgyarmati SK 5–0 (2–0)

Felkészülési-mérkőzés – Gyula, 200 néző – Szeged

I. félidő: Alekszics – Manga, Tóth G., Zvara, Moga – Oláh G., Bata, Bitó – Cigan, Germán, Andorka

II. félidő: Takács – Talabér, Horváth, Zabari, Varga Sz. – Erdei, Orosz, Popin – Szabó, Sóron, Balogh.

Vezetőedző: Joao Janeiro.

Füzesgyarmat, I. félidő: Ivicsevics – Achim Á., Raducu, Benkő-Bíró, Pataki – Achim S., Toca – Constantinescu, Katona, Székely – Popescu.

A 60. perctől: Fildan – Kinczel, Czinkota, Benkő-Bíró, Fejes – Davcsó, Kis Sz. – Bajnók, Bartók, Lukács – Karacs. Szakmai

Koordinátor: Boros Tibor.

Meiszter vírusos fertőzés, Villand pedig nászútja miatt hagyta ki a hétközi találkozót a gyarmatiaknál, a helyükön két tehetséges ifjúsági korú játékos kapott lehetőséget az utolsó negyedórára. A meccs elején a gyarmatiak előtt adódott két lehetőség, a másodiknál a gólvonalról mentettek a szegediek, akik ezután egy szemfüles góllal szereztek vezetést Andorka révén.

A látogatók próbálkoztak, egy szögletükből azonban megkontrázták őket, a félidő hajrájára pedig már sokkal frissebben mozogtak a vendéglátók. A 60. perctől gyakorlatilag sort cserélt a Gyarmat, ezután már jelentős fölényben játszott az NB II.-es csapat, és végül magabiztosan nyert.

G.: Andorka, Cigan, Erdei, Balogh, Sóron.

Boros Tibor: – A mai napon egyértelműen jobb volt a vendéglátó, bár azzal is tisztában vagyok, hogy nem a most látottak alapján kell a legfontosabb következtetéseket levonnunk. Nálunk lényeges szempont volt, hogy mindenki megkapta a számára előírt terhelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában