labdarúgás

2019.06.11. 13:12

Viczián Ádám a Vasasban folytatja

A legutóbb a Békéscsabában futballozó Viczián Ádám a szintén NB II.-es Vasasban folytatja a karrierjét – derült ki az angyalföldi labdarúgócsapat hivatalos honlapjának keddi híréből.

G. P.

– Viczián Ádám ezen a nyáron az egyik legkeresettebb játékosa volt az átigazolási piacnak. Olyan belső védővel erősödünk a személyében, aki hosszú távon, az NB I.-ben is erőssége lehet a Vasasnak – idézi a klubhonlap Domonyai László klubigazgatót.

Domonyai László és Viczián Ádám /Forrás: vasasfc.hu/

A 23 esztendős Viczián 19 évesen, támadóként mutatkozott be az NB I.-ben, éveken át volt alapembere a Békéscsabának, csatármúltjából adódóan technikás játékosnak számít védőposzton. A szurkolók több esetben is megválasztották a szezon legjobbjának. A legutóbbi idényben 34 mérkőzésen hétszer volt eredményes, hat gólt fejjel szerzett – teszi hozzá a klubhonlap.

– A Vasasnak komoly céljai vannak, nagyon tetszett, amit felvázoltak a tárgyalások során – fogalmazott Viczián. – Több klubtól is megkerestek, de egyértelmű volt a döntés számomra. Rendkívül szimpatikus, hogy Szanyó Károly a fiatalokra épülő, bátor támadójátékot preferálja. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak, és jövőre újra az NB I.-ben futballozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában