Galériával

2019.06.19. 16:58

Podani Milán karnyújtásnyira a dobogó csúcsától

A Balmazújvárosi Motoros Fesztivál keretében rendezték meg a hétvégén Magyar Stunt Riding Bajnokság 2. fordulóját. A szarvasi Podani Milánnak néhány napja volt mindössze, hogy kipihenje a németországi Európa-bajnoki forduló, motorját pedig felkészítse a következő megmérettetéshez.

Gajdács Pál

A kánikulai meleg ellenére szép számban jöttek el, neveztek versenyzők és a nézők, látogatók sem maradtak otthon. Talán segített ebben a versenyhelyszín megválasztása is mivel a pályát egy közforgalmú úttestből zárták le, melyet nagy lombos fák öveztek, viszonylag elviselhető volt a kánikula.

A kvalifikációban Milán harmadikként zárt. Ezt követte a minden versenyzőnek egyénileg leglátványosabb, legnehezebb gyakorlata, amelyben Milán a legtöbb pontot szerezte. Ennek köszönhetően a 2. helyről kezdhette meg a szabadon választott programját.

A kétszer négy percet nagyjából egyformán teljesítette, tartalmában jó gyakorlatokat választott, kivitelezésében már csak tíz százalékon belüli pontkülönbséggel maradt le mentorától Herczeg Balázstól. Ez a 2. helyezés mindenképpen elismerést érdemel a Divízió-1 legfiatalabb versenyzőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában