Ejtőernyőzés

2019.06.18. 14:40

Esőben és szélben ugrottak Moldovában

Nehéz körülmények, eső és szél fogadta a napokban az ejtőernyősöket a moldovai Avdarmában, a Kelet-Európa-kupa nemzetközi sorozat 1. állomásán.

Gajdács Pál

A 9 országból érkezett 12 csapatot az Andarma Kupában és a Kelet-Európa-kupában is rangsorolták. A békéscsabai Krajcsi Pállal megerősített Szolnoki Honvéd ESE csapata előbbi kiírásban a 3., a Kelet-Európa-kupában a 4. helyen végzett, mindössze 11 cm-en múlott az eggyel jobb pozíció. A csapatot Asztalos István, Göbölös Ferenc, Boross Attila és Krajcsi Pál alkotta.

– Szélsőséges időjárási viszonyok között versenyeztünk. Akkora volt a sár, hogy a földön a forduláskor úgy kellett megtolni a repülőgépet. Végül hat ugrás alapján hirdettek győztest – számolt be a versenyről Krajcsi Pál.

– Jómagam a középmezőnyben végeztem, ugrottam egy a legjobbnak számító nullást, emellett egy két-, három négy-, egy kilenc- és egy 16 centis kísérletem is volt, ebből egyet nem vettek figyelembe a végelszámoláskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában