Kick-box

2019.05.02. 08:38

Sikeres mestervizsgát tettek

Mint a harcművészeti irányzatok túlnyomó részénél úgy a kick-boxban is kiemelten fontos esemény a mestervizsga, a ,,Dan vizsga”. Hosszas egyeztetés és előkészület előzi meg. Az idei Dan vizsgát a napokban tartották a Halker-Királyteam csepeli edzőtermében.

V. L.

A vizsgáztató a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, Galambos Péter VIII. Danos mester volt, aki egyben a szövetség övvizsga bizottságának elnöke is. Segített neki az európai és magyar szövetség alelnöke, Király István VI. Danos mester és Balázs Jácint mester. Jelen voltak a vizsgán a szövetség elnökségéből Szabó Gábor, Olasz Attila és Gregor László.

Beküldött felvételek

A vizsga a szokásos módon folyt. Technikai kombinációk, térérzékelés, védés-ellentámadás, küzdelem különböző szabályrendszerben, bot és kés támadás elleni önvédelem, eszközök, formagyakorlatok bemutatása. A végére maradtak az erőnléti gyakorlatok, vagyis a vizsgázóknak este volt mit kipihenni. A vizsgán tizenhárman tettek sikeres vizsgát.

A Békés Megyei Harcművész Szövetség tagjai közül Andrékó Zoltán (Contact KTSE Orosháza), és Opauszki Dávid (József Attila Lakótelepi TSE, Békéscsaba) tett sikeres vizsgát, és lettek fekete öves harcművész mesterek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában