Taekwon-do

2019.05.11. 19:15

Battonyai örömünnep a szép sikerek után

Örömteli időszakon van túl a battonyai Barátság SE ITF taekwon-do szakosztálya.

V. L.

Eredményesen szerepeltek a németországi Inzell-ben megrendezett világbajnokságon, ráadásul a szakosztály két edzője, Rádai Imre és Rádai Roland sikeresen vizsgáztak IV. dan mesterfokozatra.

Ünnepélyes szakosztályi vacsorát tartottak a napokban, ami jó alkalmat adott a történések elemzésére, amit Gombos Attila V. danos nemzetközi bíró, segítő instruktor végzett el. Rádai Roland IV. danos edző is beszélt, aki könnyű helyzetben volt, hiszen mind három válogatott versenyzőjük megállta a helyét. Az újonc Kurunczi Gábor kilencedik lett, Tóth Balázs két csapat bronzérmet nyert, míg Mezei Nikolett megvédte világbajnoki címét.

A támogatók részéről Marjai János polgármester – aki magánemberként is támogató felajánlást tett – elemezte, mit is jelent a városnak az egyesület. Kitért az utánpótlás korosztályúak eredményeire is. Mutatja az önkormányzat hozzáállását hogy megtisztelte a rendezvényt Varga István jegyző is. A szakosztályi munka folyamatosságát és az eredményeket ismertető média munkát emelte ki Shihan Gregor László VII. danos mester, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában