Fit-kid

2019.04.16. 11:00

Fit-kid válogatót rendeztek Csabán

Országos II. osztályú egyéni és I. osztályú Fit-Kid csapatversenyt rendezett szombaton az Aerofit DSE a megyeszékhelyen. Az Evangélikus Gimnázium Sportcsarnokában 200 fiatal mérettette meg magát a különböző korosztályokban és kategóriákban.

G. P.

A hazai fellegvárak megkülönböztetett érdeklődése annak is betudható, hogy a csabai Grand Prix egyben válogató is volt az idei Fit-Kid Európa-bajnokságra. A sportolóknak mindig nagy öröm és plusz motivációt jelent, amikor hazai környezetben, a családtagok, barátok és ismerősök előtt is bemutathatják produkcióikat, hogy számot adhatnak arról, hol tartanak a hazai elithez viszonyítva. Így volt ez most szombaton is, amikor telt ház előtt versenyezhettek a lányok, akik számos kategóriában gyűjtöttek be érmet.

Nem kis feladat és teher hárul ilyenkor a szervező klub vezetőire, edzőire, hiszen a szakma mellett a rendezéssel járó feladatokat is el kell látniuk, de a tapasztalt szülők segítségével ebben a műfajban is helytálltak!

Az Aerofit DSE eredményei. 3. helyezett: Csabai Vivien, Mészáros Zóra (II. korcsoport, duó); Csabai Vivien, Szakál Martina (III. kcs., duó); Csabai Vivien, Szakál Martina, Uhrin Szimonetta (III. kcs., kiscsapat), Csabai Vivien, Fazekas Laura, Purcsi Nóra, Szakál Martina, Szák-Kocsis Rebeka, Uhrin Szimonetta (III. kcs., nagycsapat), Csabai Vivien, Farkas Dalma, Farkas Réka, Fazekas Laura, Hrabovszki Vivien, Kis Dorottya, Purcsi Nóra, Szakál Martina, Szák-Kocsis Rebeka, Szlávik Zsófia (BigFree csapat); Rózsahegyi Anna (II. kcs., egyéni); Sipaki Ildikó (VI. kcs., egyéni). 4. helyezett: Égi Janka (II. kcs., egyéni). 6. helyezett: Purcsi Kata, Purcsi Nóra (III. kcs., duó); Simcsik Szilvia (VIII. kcs., egyéni).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában