Kézilabda, nb I.

2019.02.01. 15:19

Rangadó Budaörsön

Az NB I-es női bajnokságban szombaton 17 órakor alsóházi rangadón Budaörsön lép pályára az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese.

Fotó: Beol Archívum

A békéscsabaiak hat ponttal tizenkettedikek a tabellán, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Budaörs pedig három ponttal a tizenharmadik. Horváth Roland, a lila-fehérek fiatal vezetőedzője így fogalmazott az esélyekről:

– A csapat a héten szorgalmasan készült a találkozóra, amelyen úgy érzem a házigazdákon van a nagyobb teher, hiszen tőlük mindenképpen győzelmet vár a vezetés és a szurkolók. Mi szeretnénk fegyelmezetten védekezni, és támadásban pedig igyekszünk minél jobb hatékonysággal kihasználni az adódó lehetőségeinket. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de a lányok mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy jó eredményt érjenek el a rivális otthonában. Nálunk mindenki hadra fogható, a héten csak kisebb egészségügyi problémák nehezítették a felkészülést.

A Budaörsnél három korábbi békéscsabai játékos szerepel, a kapus Sipeki Flóra, az átlövő Hajduch Csenge, és a szélső Mézes Laura.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában