Labdarúgás

2019.02.23. 18:44

Ismét Zsiros György az Újkígyós FC edzője

Bő egy héttel a bajnoki rajt előtt, edzőt váltott az Újkígyós FC megyei II. osztályú labdarúgócsapata. Ifjabb Szabó Zoltántól a klubnál harmadszor szerepet vállaló Zsiros György kezébe került a csapat irányítása.

G. P.

– Zolit szakmailag felkészült edzőnek tartom, jó pedagógus, ugyanakkor saját bevallása szerint már nem tudja motiválni a csapatot. Időben jelezte felénk a problémát, egyéb elfoglaltságai miatt is kérte, hogy keressünk helyére valakit – ismertette a váratlan döntés hátterét Oláh Timót klubelnök.

A vezető szerint az őszi idény második felére már kezdtek kicsúcsosodni a gondok. Az ifjú tréner nem tudta elejét venni a klikkesedésnek, az edzéslátogatottság sem volt az igazi, emiatt az eredmények is visszaestek. Bíztak benne, hogy az újévi felkészülés során visszaáll a tavaly nyári rend, de nem így történt, ezért döntöttek úgy, hogy nem tartható tovább az állapot. Szabó Zoltán azonban csak az edzői pozíciót adta át, a védelemben továbbra is állandó helye lesz, és a tervek szerint az új edzőt is mindenben segíti.

– Zsiros Gyuriról tudtuk, hogy elkerült Vésztőről, így rá esett a választás, mert vele korábban sikeresen szerepelt a csapat. Szerencsére elvállalta a felkérést, csütörtökön az első edzést is levezényelte. Bízunk benne, hogy sikerül összeszednie a csapatot és visszatérünk arra az útra, amelyről az őszi idény közben letévedtünk! – tette hozzá Oláh Timót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában