futsal

2019.02.20. 14:34

Csabai vereség a Rubeola FC otthonában

Az NB II-es női futsal-bajnokság Keleti csoportja 16. fordulójában Csömörön volt jelenése a Békéscsabai Wanted együttesének.

Verasztó Lajos

Domokos András alakulata dekoncentrált kezdés után tartani tudta az esélyesebb házigazdákkal a lépést. Talán az utazás fáradalmainak tudható be a találkozó eleji figyelmetlenség, melynek eredményeként a házigazdák az MTK-ból frissen igazolt Nagy Alexandra révén kétszer is bevették László Henrietta kapuját.

A folytatásban már kiegyenlítettebb volt a játék a csabai lányoknak azonban az ellenfél kapuja előtt elfogyott a tudományuk. Szünet után sem változott érdemben semmi, a csömöriek két helyzetüket is értékesítették, a látogatók részéről pedig csak szépségtapaszra futotta Kardos Dóra jóvoltából.

Rubeola FC Csömör–Békéscsabai Wanted SC 5–1 (3–0)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Csömör, 80 néző. V.: Versics, Szalma (Józan). Békéscsaba: László – Sugár, Püski, Horváth S., Kardos. Csere: Horváth I., Bognár. Edző: Domokos András.

G.: Nagy A., az 5., a 8., Mátyás, a 12., Szennai, a 24., Szűcs, a 29., ill. Kardos, a 31. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában