Futsal

2019.01.21. 09:37

Vesztett helyzetből mentett pontot a csabai női csapat 

Kétgólos hátrányból mentett pontot a Békéscsabai Wanted NB II.-es női futsalcsapata, amely a bajnokság 13. fordulójának vasárnapi hazai mérkőzésén a tabellán nála magasabban jegyzett Nyírség NSC gárdájával végzett döntetlenre.

V. L.

A csabaiak számára kifejezetten rosszul kezdődött a találkozó, hiszen már a 2. percben hátrányba kerültek. A félidő közepéhez közeledve Örkényi Biankának sikerült egalizálnia, az öröm azonban nem tarthatott sokáig, mivel a látogatók nyomban válaszoltak. A szünet után pedig már kettővel is jártak előrébb, azonban a házigazdák hite és tartása mindvégig megmaradt. Ennek eredményeként előbb Balogh Viktória szépített, majd Megyeri Edina találata visszahozta a győzelmi reményeket is. Akadt lehetőség mindkét oldalon, de újabb gól már nem született.

Békéscsabai Wanted SC–Nyírség NSC 3–3 (1–2)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, 40 néző. V.: Baráth, Gyebrovszki (Zsótér). Békéscsaba: Horváth S. – Sugár, Balogh V., Püski, Örkényi. Cs.: Horváth I., Megyeri, Simonka. Edző: Domokos András.

G.: Örkényi, a 8., Balogh V., a 27., Megyeri, a 34., ill. Szűcs, a 2.), Bodor, a 10., Kovács K., a 23. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában