Birkózás

2019.01.01. 16:55

Tizennegyedik az Orosházi Spartacus Birkózó Klub 

A Magyar Birkózó Szövetség elkészítette a 2018-as eredmények alapján az egyesületek és szakosztályok rangsorát, amelyben száznyolc klubot rangsoroltak.

V. L.

Az első helyen az Erzsébeti SMTK végzett 3538 ponttal, a második helyet a Csepeli Birkózó Klub szerezte meg 2223 ponttal, míg a harmadik helyen a Ferencváros végzett 2118 ponttal. Az országos raglistán hat Békés megyei egyesület szerepel.

A legelőkelőbb helyen a Szél Anna, korosztályos Európa-bajnokot, világbajnoki ezüstérmest, ifjúsági olimpiai második helyezettet szerepeltető Orosházi Spartacus Birkózó Klub áll, amely 1096 ponttal a tizennegyedik helyet foglalja el.

A megyei egyesületek további helyezései: az Orosházi Birkózó Egyesület 479 ponttal a huszonötödik helyen áll, a Nagyszénási SE Diák Birkózó Klub 187 ponttal a negyvennyolcadik, a Dévaványai SE birkózó szakosztálya 176 pontot gyűjtött, és ezzel az ötvenedik. A Hencz Wrestling Birkózó SE 85 pontot szerzett, és ezzel a hatvanharmadik, míg a Szarvasi Birkózó Egyesület 82 ponttal a hatvannegyedik helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában