Taekwon-do

2018.12.27. 09:32

Szeminárium és övvizsga Gerendáson

A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség klubhálózatában jelentős helyet foglal el a nyolc Békés megyei klub. Mindez azt jelenti, hogy Máté Zoltán 6. danos nemzetközi mester, a Magyar ITF Taekwondo Szövetség elnökhelyettese, területi vezető instruktor figyelemmel kíséri munkájukat.

V. L.

A napokban Gerendáson a megye ITF Taekwon-do klubjainak Máté Zoltán területi erődemonstrációs edzőtábort tartott Gerendáson. Segítői a rendező Rusz István IV. danos, és Zsarkó Dániel Péter IV. danos instruktorok voltak. és a táborba nem csak Békés megyéből, hanem Csongrádból is érkeztek résztvevők.

A hét végén Máté Zoltán mester övvizsgákat is tartott, ahol sokan vizsgáztak sikeresen, teljesítették a magasabb övfokozatok követelményeit, elszántan és a taekwon-do-ra jellemző magas színvonalú rúgótechnikákat végrehajtva. Megyénkből a medgyesegyházi Spárta SE, a kétegyházi Dragon Klub, a magyarbánhegyesi Corvin TKD Klub képviseltette magát az eseményen.

Máté Zoltán mester egyike a magyarországi ITF taekwon-do meghatározó személyiségeinek, ugyanaz az eltökéltség és igényesség jellemzi, mint annak idején élversenyző korában. A Békés megyei taekwon-dosok további fejlődésének ez a „ráfigyelés” is biztosítéka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában