küzdősport

2018.12.06. 16:35

MMA gálát rendeztek Szegeden

A kétegyházi klub mestere, Nagy László edző tudósított arról, hogy immár ötödik alkalommal adott otthont a Szegedi Városi Sportcsarnok a Sárközi Team Profi MMA gálájának és amatőr magyar bajnoki fordulónak.

V. L.

Békés megyéből a Fuji Fight Team kapott meghívást a rangos nemzetközi eseményre. A csapat „gerincét” eleki harcosok alkották, de kétegyházi és medgyesegyházi fiatalok is küzdöttek a csapatban. Ezen az éjszakán 10 amatőr és 3 profi mérkőzésre került sor. Az amatőr bajnoki meccseket is profi körítéssel rendezték meg, hiszen saját bevonuló zenével, csapatzászlókkal és konferálással történt mindez.

Amatőr eredmények. Kadett kcs. 58 kg: 3. Simonka Rajmund. 61 kg: 2. Jova Benjamin. 66 kg: 2. Nedreu Péter. 77 kg: 2. Recski József. Juniorok. 66 kg: 2. Burai Balázs.

Felnőttek. 65 kg: 2. Cseke István. 84 kg: 2. Kakuszi Zoltán.

A profik között Balogh Sándor, a Sárközi Team színeiben tréningező és versenyző, de a Fuji Team harcosaival közösen is készülő bunyózott nehézsúlyban, szerb kihívóját már az első menetben „elaltatta” kalapács ütéseivel, így hamar pontot tett a presztizs mérkőzés végére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában