asztalitenisz

2018.12.30. 16:38

Hetvenen fogtak ütőt Gyomaendrődön

Öt megyéből és Romániából érkeztek sportolók szombaton Gyomaendrődre a Sajben János asztalitenisz emlékversenyre. A Békés megyei Asztalitenisz Szövetség, hagyományos évadzáró, rendezvényén hetvenen fogtak ütőt, a népszerű „Sajó”-ra emlékezve.

Verasztó Lajos

Jámbor Zoltán, a Békés Megyei Asztalitenisz Szövetség alelnöke, megnyitójában emlékezett az egykori játékostársra, majd öt versenyszámban kezdődtek meg a küzdelmek. A színvonalas, időnként meglepő eredményeket hozó verseny, este hat órakor zárult.

A női egyéniben a Békési TE versenyzője Molnárné Boros Márta szerezte meg az első helyet. Az Nemzeti Bajnokságban szereplő férfiaknál Szelei Szabolcs, a Békési TE játékosa nyerte az aranyérmet. Az amatőröknél Vizsnyai Dávid, a Békéscsabai ASE speciális olimpia világjátékok győztes, Európa-bajnok asztaliteniszezője bizonyult a legjobbnak. Az összevont párosoknál a fővárosból érkezett Krajczár István, Ilosvai Brigitta duó bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Takács László, Szelei Ákos (Szentes, Mezőtúr) kettőst.

Eredmények. Női egyéni: 1. Molnárné Boros Márta (Békési TE), 2. Dr. Síposné Boldog Angelika (PELIKÁN Sarkad), 3. Rédei Erika (Eleki ASE) és Békési Rebeka (Csárdaszállás). Amatőr egyéni: 1. Vizsnyai Dávid (Békéscsabai ASE), 2. Farkas Gábor (Nagyszalonta), 3. Csabai Dániel (Békéscsabai ASE) és Kovács Ferenc (Eleki ASE).

NB-s egyéni: 1. Szelei Szabolcs (Békési TE), 2. Szelei Ákos (Mezőtúr), 3. Gazdag Zsolt (Németország) és Bunda Szabolcs (Békési TE).

Összevont egyéni: 1. Szelei Szabolcs (Békési TE), 2. Szelei Ákos (Mezőtúr), 3. Ilosvai Brigitta (Budapest) és Szűcs Sándor (Békési TE).

Összevont páros: 1. Krajczár István, Ilosvai Brigitta (Budapest), 2. Takács László, Szelei Ákos (Szentes, Mezőtúr), 3. Kruchió Péter, Ágoston István (Kisújszállás) és Szép Gábor, Polgár László (Kisújszállás).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában