asztalitenisz

2018.11.06. 18:50

Göndörék bronzérmesek a Gödöllő Kupán

Első alkalommal vállalt női I. osztályú ranglistaverseny rendezést a gödöllői sportegyesület a hétvégén.

V. L.

A Gödöllő Kupa felnőtt és ifjúsági viadalon asztalhoz álltak a PET-BAU ASE Orosháza versenyzői is. A felnőtt női egyesben Göndör Fanni és Horváth Lilla is a főtáblára jutott csoportjából, ahol Göndör legyőzte a kecskeméti Molnár Annát, és a négy közé jutásért kapott ki a válogatott Ambrustól (Erdért SE), így az előkelő ötödik helyen végzett, míg Horváth Lilla a kilencedik lett. Felnőtt női párosban Horváth Lilla alkalmi páros társával a kaposvári Feketével az ötödik pozíciót szerezte meg.

Az ifjúsági egyesben Göndör Fanni a négy közé jutásáért kapott ki, így hatodik lett a helyosztók után, míg Hudák Dorina a csoportból továbbjutva a 16 közé játszhatott, de ott kikapott az apagyi Padtól. Ifjúsági párosban Varga Bernadett a Statisztika játékosával Czeglédivel a négy közé jutásért összekerült a Göndör Fanni, és az orosháziak kölcsönjátékosa, Nagypál Márta alkotta duóval, akiktől kikaptak, így Varga Bernadették ötödikek lettek, míg Göndörék megszerezték a bronzérmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában