Labdarúgás

2018.11.02. 13:48

Betiltották a kevermesi pályát

A túlzott színes lap halmozás miatt 8 klubot is pénzbüntetésre kötelezett heti ülésén az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága.

A fellebbviteli bizottság is összeült, amely elutasította a Kevermes rendezési hiányosságok miatti pályabetiltása ellen irányuló fellebbezését, így a határ menti gárdának november 1-30-ig a felnőtt és ifjúsági hazai mérkőzéseit 30 km-en túl kell megrendeznie.

A felnőtt játékosok közül Varró Imre (Mezőmegyer) 4, Kopócs Kornél (Mezőkovácsháza) 3, Patkás Dániel (Méhkerék) 2 mérkőzésen nem szerepelhet. A Doboz U19-es futballistája, Roszik László 3 találkozón hiányzik együtteséből.

A Fegyelmi Bizottság (FEB) az Orosházi MTK-ULE 1913 és az Újkígyós FC sportszervezetét 1-1 soron következő hazai rendezésű bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezte.

Nagy András (Mezőmegyer) sportszakembert 2 soron következő bajnoki mérkőzésen eltiltotta a kispadtól.

Színes lapok miatt a Jamina 7200, a Mezőmegyer, a Vésztői SE, a Tótkomlós és a Mezőhegyes 6-6 ezer, a Battonya, a Békés, és az Újkígyós 5-5 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában