helyi sportegyesületek

2018.11.23. 14:21

A sajtó munkatársaival találkoztak 

A Munkácsy Hotelben pénteken sajtóreggelivel egybekötött sajtótájékoztatót tartott a 104. Rádió1. Benkó György ügyvezető köszöntötte a megjelenteket, köztük a csapat sportágakban a magyar bajnokságok első és másodosztályában szereplő nyolc egyesület képviselőit.

V. L.

Az ügyvezető kiemelte, a társadalmi szerepvállalás keretében két fő területre fókuszálnak: a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos kezdeményezésekre, illetve a következő generáció értékteremtő megmozdulásaira. Ezen törekvéseik céljából, a nemzeti bajnokságok első és másodosztályában szereplő megyei sportcsapatoknak reklám és média nyilvánosságot biztosítanak.

Az együttműködésben érintett egyesületek: Békéscsabai Röplabda Sportegyesület, a Békéscsabai Előre NKSE, a Békéscsaba 1912 Előre, a Békéscsabai Vízilabda Klub, a Békési Férfi Kézilabda Club, a Békési SZSK, az Orosházi Női Kézilabda Club és az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület.

A sajtóreggeli során a megjelent klubok képviselőivel kötetlen beszélgetést folytathattak az újságírók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában