Labdarúgás

2018.10.18. 12:21

Kedden ülésezett az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága

A kiállított játékosok ügyei jelentették a kisebb feladatot (hosszabb időre, 3 mérkőzés erejéig egyedül a kaszaperi Fazekas Jánost tiltották el) az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi ülésén. Sokkal több gondot okoztak a grémiumnak a sportvezetők.

G. P.

Tanács Zoltán (Gyomaendrődi GYLE) sportszakember ellen a fegyelmi eljárást megindította, sportszakemberi tevékenységét felfüggeszti, egyben az október 24-i fegyelmi tárgyalásra Sági Róbert Ádám (Vésztői SE), Tanács Zoltán eljárás alá vont személyeket, valamint a Vésztői SE képviselőjét megidézte.

A sportszakemberek közül Szántó Jánost (Mezőhegyesi SE) 3, Multyán Lajost (Kunágotai TE) 2, Keresztes Istvánt (Kaszaper FC) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltotta a kispadtól.

Színes lapok miatt a Vésztői SE 7200, a Battonyai TK 6000, a Csabacsűdi GYLSE 6000, az OMTK-ULE 1913 4800, a Köröstarcsai KSK 4800 forint pénzbüntetést kapott.

A FEB az Atletico Békéscsaba sportszervezete ellen a fegyelmi eljárást kezdeményezett, egyben képviselőjét az október 24-i fegyelmi tárgyalásra ismét megidézte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában