labdarúgás

2018.10.13. 11:45

Fél évre eltiltották a kovácsházi szakembert

Sok ügyet kellett vizsgálnia az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának legutóbbi ülésén.

G. P.

Az egyik legkomolyabb büntetést a mezőkovácsházi Bozsó Zsoltnak kell elszenvednie, a sportszakembert súlyos sportszerűtlenség miatt 2019. április 30-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltottak. A Mezőkovácsházi TE sportszervezetét írásbeli figyelmeztetésben részesítette, egyben felhívta a figyelmét a pályarendszabályok betartására, a pirotechnikai eszközök használatának mellőzésére.

Kiss Gábor (Gerla) 3, Fekécs Martin (Gyomaendrőd), Kanó Bence (Mezőberény), Grósz Árpád József (Kétegyháza) 2-2, Gál Ferenc Pál (Jamina U19) és Hanea Márkó (Gyomaendrőd U19) 2-2 mérkőzésen nem játszhat.

A grémium a Kétegyháza SE sportszervezetét 3, a Gerlai SE-t 2, a Kondorosi TE-t 1 soron következő hazai rendezésű bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezte.

Színes lapok miatt a Gyomaendrődi FC 8 ezer, a Mezőmegyer SE 7 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Az FB az Atletico Békéscsaba sportszervezete ellen fegyelmi eljárást kezdeményezett, egyben képviselőjét az október 16-i fegyelmi tárgyalásra megidézte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában