Motoros akrobatika

2018.09.10. 16:00

Már javában készül a szarvasi motoros

Új külsőt kap a szarvasi Podani Milán motorja a kölni Európa-bajnokságra.

Beküldött fotó

Az Intermot Cologne – Nemzetközi Motorkerékpár és Robogó Vásár egy 5 napos rendezvény, amelyet október 3-tól tartanak a kölni Kölnmesse-ben. Ezen az eseményen mutatkoznak be az új motorok, motoros járművek, pótkocsik és oldalkocsik, valamint a hozzájuk való alkatrészek és kiegészítők.

Beküldött fotó

A vásár keretében rendezik meg a FIM Európa-bajnokság döntőjét is, amire a kontinens negyven legjobb kaszkadőre érkezik Kölnbe, hogy hihetetlen attrakcióikkal, mutatványaikkal szó szerint fejre állítsák a fizikát. A motoros akrobatika legjobbjai három napig harcolnak a freestyle király címért. Közöttük lesz a szarvasi Podani Milán is, aki mentorával, Herczeg Balázzsal, Mókussal képviseli majd Magyarországot. Mókus a második, Milán pedig a hatodik helyről várja a júliusi forduló után az idei döntőt.

Milán hivatása mellett minden idejét a mentális és fizikális felkészülésre, eddigi gyakorlatainak finomítására, tökéletesítésére fordítja. A motor műszaki felkészítése mellett új külsőt is kap a döntőre, melyre október 2-án utazik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában