Labdarúgás

2018.09.11. 17:17

Egy gól döntött a Csaba javára

Színvonalas küzdelmeket, szép gólokat, izgalmas végjátékot láthatott a több mint háromszáz néző a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szervezésében negyedik alkalommal Mezőberényben megrendezett Dr. Fekete Nándor U13-as korosztályos labdarúgó-emléktornán.

Gajdács Pál

A torna döntőjében a Hrabovszki Gábor által felkészített Békéscsabai Labdarúgó Akadémia az utolsó pillanatban lőtt szabadrúgásgóllal győzte le az Újpestet és nyerte meg a kupát.

A tornát sok neves személyiség is megtisztelte így Dankó Béla az MLSZ elnökségi tagja, Péter József, a Maros Megyei Tanács elnöke, Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának korábbi vezetője, Toldi Balázs Gyomaendrőd polgármestere, Várfi András, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, Tóth Márton, a Békés Megyei Labdarúgó Szövetség instruktora, volt ferencvárosi labdarúgók Nyilas Elek, Rab Tibor, illetve az egykori előrés játékos, Schneider István.

Boldog különdíjasok az emléktorna eredményhirdetésekor. Beküldött felvétel

Végeredmény: 1. Békéscsabai Labdarúgó Akadémia, 2. Újpest, 3. Ferencváros, 4. Gyulasport Nonprofit Kft., 5. Orosházi MTK-ULE 1913, 6. Berényi Gyermek FC, 7. Székelyudvarhely (romániai), 8. Szováta (romániai). Különdíjak. Legjobb kapus: Engedi Márk. Legjobb játékos: Kiss András (Újpest). Gólkirály: Varga Zétény (Ferencváros). Legjobb berényi játékos: Gál Donát. Legjobb berényi általános iskolás: Gézárt Barna. Díjat kapott még a székelyudvarhelyi Jakab ­Zalán.

– A családdal egyetértésben, első perctől kettős célt fogalmaztunk meg: tiszteletteljes főhajtás Nándi emléke előtt és a jövő tehetségeinek támogatása – mondta Kajlik Péter, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány kuratóriumi elnöke – A Dr. Fekete Nándor-emléktorna egy csodálatos összefogás eredménye, ahol mindenki tudása legjavát nyújtja. A rendezvény költségeit magánszemélyek és vállalkozások, egyesületek felajánlásaiból teremtjük elő. A rendezők nevében, köszönetet szeretnék mondani minden támogatónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában