Megyei I. osztályú labdarúgás

2018.07.04. 17:39

Janis János Szeghalmon folytatja

Július 9-én új edzővel lát munkához a Szeghalmi FC megye I. osztályú labdarúgócsapata. A vezetőség döntése értelmében Zsombok Attila helyét a legutóbb Kondoroson dolgozó Janis János veszi át.

G.P.

– Tavasszal jól teljesített a csapatunk, Zsombok Attilának sikerült kiemelnie a társaságot abból a „gödörből”, amelybe az őszi idény során került. Hálásak is vagyunk ezért neki, mégis úgy döntöttünk, hogy új impulzusokra van szükség az öltözőben, ezért másfajta szemlélettel vágunk neki az új idénynek – ismertette az edzőcsere hátterét Hegyesi László klubelnök.

A vezető tájékoztatásából az is kiderült, hogy Zsombok Attilával közös megállapodás alapján váltak el az útjaik, több név is felmerült az utódlást illetően. Végül Janis Jánosra esett a választásuk, aki legutóbb a kondorosi együttest vezette.

– Túl azon, hogy szeretnénk megtartani a helyi értékeinket, keressük azokat a játékosokat, akik tényleges segítséget jelenthetnek és előrelendíthetik a csapat teljesítményét. Vannak folyamatban tárgyalásaink, Janis János elképzelései szerint próbálunk meg építkezni – tette hozzá a vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában