Kajak-kenu

2018.07.24. 14:07

Három szarvasi utazott a vébére

Július 26–29. között a bulgáriai Plovdiv ad otthont az ifjúsági és U23-as kajak-kenusok világbajnokságának. Az év főversenyének az előzetes válogatók alapján három szarvasi kajakos lehet részese, szövetségi edzőként pedig mesterük, Nyerges Attila is velük tarthat.

G.P.

A magyar válogatott tagjaként két számban is rajthoz állhat Kós Benedek, aki hazai környezetben az 500 és az 1000 méteres egyesben sem talált legyőzőre az ifik között. Nyerges Attila másik két tanítványa, Opavszky Márk és Grivalszki Tamás az 500-as négyes hajóban száll vízre Szendy Maximiliánnal és Pálfi Mátéval közösen.

Beküldött felvétel

– Három héten keresztül dunavarsányi edzőtáborban gyakorolt a keret ideális körülmények között. Remek felkészülésen vagyunk túl az edző partnerek fáradhatatlan munkájának is köszönhetően, ami optimizmusra ad okot. Szűkebb pátriánkat illetően csalódott lennék, ha valamelyik tanítványom nem szerezne érmet, igazán elégedett viszont akkor leszek, ha valamennyien dobogóra állhatnak – fejtette ki a vébével kapcsolatos várakozásait Nyerges Attila, a szarvasiak felkészítője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában