kajak-kenu

2018.06.20. 12:57

Eb- és vb-mezőny Békés megyeiekkel

A hétvégi szolnoki válogatót követően Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitány előterjesztésére a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége elfogadta a magyar válogatott keret névsorát a soron következő korosztályos világversenyekre.

G.P.

Az első ilyen világversenyt, az ifjúsági és U23-as Európa-bajnokságot az olaszországi Auronzóban rendezik. Itt az ifjúságiak között lesz megyei részvevő Szántó Milán révén, aki KSI-Gyomaendrődben kajakozik. Kovács Gábor tanítványa az 500-as magyar négyesben kapott helyet, Gergő Bálinttal, Keresztes Kristóffal és Tomori Gergellyel egy hajóban.

Az év főversenye, a világbajnokság július 26. és 29. között lesz Plovdivban. Erre teljesen másik magyar válogatott utazik majd. Amelynek tagja lesz Szarvasról Kós Benedek, aki az 500 és az 1000 méteres egyest is viszi az ifik között. Nyerges Attila másik két tanítványa, Opavszky Márk és Grivalszki Tamás az 500-as négyes tagjaként utazik Szendy Maximiliánnal és Pálfi Mátéval közösen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában