Taekwon-do

2018.06.14. 17:40

Csabai érmek a Pécs Openről

Baranya megye székhelyén, a Pécs Openen szerepeltek a közelmúltban a Békéscsabai Lakótelepi SE WTF Taekwon-do szakosztályának versenyzői.

V.L.

A nemzetközi viadalon hat ország, több mint százötven sportolója küzdött a végső győzelemért. A megyeszékhelyi ifjú harcosok remek teljesítményt nyújtottak, és hat medállal tértek haza a rangos versenyről. A gyermek korcsoportban a 36 kg-osok mezőnyében Zsiák Zoltán két győzelmet aratott, és az első helyen végzett. Az ifjúságiaknál 49 kg-ban Kurtucz Milán második lett, ugyancsak ezüstérmet nyert az 59 kg-osok között Lakatos Levente. A gyermek korcsoportban 37 kg-ban Fajzi Dániel a dobogó harmadik fokára állhatott, bronzérmes lett 42 kg-ban Krajcsovics Kristóf, és 45 kg-ban Surin Patrik.

A békéscsabai fiatalokat Szedoglavits Vilmos, és Szedoglavits Alajos készítették fel. A nyár folyamán a Lakótelepi SE taekwon-dosai Battonyán részt vesznek egy nyári táborozáson. Június 25-én a békéscsabai Főtéren bemutatkoznak az érdeklődőknek a hagyományos Sporthétfő keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában