labdarúgás

2018.05.04. 12:37

Rájárt a rúd a medgyesbodzásiakra

Ülésezett az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága, melynek a duplaforduló után bőven akadt feladata.

G. P.

A játékosok közül a legsúlyosabb eltiltást Kovács Ádám (Tótkomlósi TC), Papp László (Sarkadi KLE), Jenei Gábor (Okány KSK) és Török Szabolcs (Újkígyós FC) kapta 3-3 meccsre szóló eltiltással, míg Piti László (Méhkeréki SE), Poharelec László Viktor (Medgyesbodzás-Gábortelepi SE) és Tobai László Richárd (Békéscsabai MÁV U19) 2-2 bajnokiról hiányzik majd. Pupui Dániel Alex (Szabadkígyósi SZSC U19) május 29-ig, Bodnár Márió (Kétegyházi SE U19) május 15-ig nem léphet pályára sportszerűtlensége miatt.

A Méhkeréki SE-t és a Medgyesbodzás-Gábortelepi SE-t három-három, a Kevermes SE-t egy soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek megfizetésére kötelezték.

Pásztor József sportszakembert (Békéscsaba 1912 Előre II.) két, Mazán Zoltán edzőt (Medgyesbodzás-Gábortelepi SE) egy mérkőzésre tiltották el a kispad használatától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában