labdarúgás

2018.05.30. 10:39

Két ügyet is a jövő héten tárgyalnak

Kevés volt a kiállítás az elmúlt hétvégén, ezért hamar véget ért az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága ülése.

G.P.

A felnőtteknél Magyar István (Lőkösháza) és Barna Márton (Orosházi MTK-ULE 1913) három-három soron következő bajnoki mérkőzéstől lett eltiltva. Az utánpótláskorúaknál Kása Dominikot (Lőkösháza U19) három soron következő bajnoki mérkőzéstől tiltották el. Olasz Istvánnak (Békésszentandrási HMSE) pedig a 2018. június 12-i a játékot kell kihagynia.

A Fegyelmi Bizottság Árgyelán Demeter (Kétegyháza SE) sportszakembert négy soron következő bajnoki mérkőzésen a kispad használatától eltiltotta. A Csabacsűdi GYLSE sportszervezetét egy soron következő hazai rendezésű bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezte.

A Bucsa SE eljárás alá vont sportszervezet képviselőjét, a Békéscsabai MÁV SE képviselőjét, valamint László István Sándor játékvezetőt, illetve a Magyarbánhegyesi FC eljárás alá vont sportszervezet képviselőjét, Mihálik Pál, Gebei József és Nagy Zoltán játékvezetőket a 2018. június 5-i fegyelmi tárgyalásra megidézte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában