Kézilabda

2018.05.04. 16:12

Idegenben játszik az Előre és az Orosháza 

Szombaton este mindkét Békés megyei NB I-es kézilabdacsapat pályára lép. A nőknél az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese az MTK otthonában szerepel, míg a férfiaknál a már kiesett Orosházi FKSE-Linamar csapata a zárófordulóban a Vác ellen mérkőzik a Duna-parti városban.

A női NB I-ben szombaton 18 órakor a tíz pontos, a tabella tizenegyedik helyén álló EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE a közvetlenül mögötte álló, kilenc pontos MTK vendége lesz a fővárosban. Horváth Roland, a békéscsabai együttes vezetőedzője így fogalmazott az esélyekről: — Három esélyes találkozó várható a kék-fehérek ellen. Szoros mérkőzés lesz, amelyen szeretnénk nyerni, de ez nem lesz könnyű feladat. Ahhoz, hogy esélyünk legyen a sikerre mindenkinek végig nagy odaadással, koncentráltan kell kézilabdáznia az egységes csapatot alkotó fővárosiak ellen. Szerencsére nincsenek sérültjeink, így a keret minden tagjára számíthatok.

Szombaton este 18 órakor a szezon utolsó NB I-es bajnoki találkozóját játssza Vácott a már kiesett Orosházi FKSE-Linamar együttese. Az orosháziak a kiesés ellen harcoló, korábbi békéscsabai vezetőedző, Skaliczki László által irányított, a tabella tizenharmadik helyén álló hazaiakkal mérkőznek.

A találkozóról Bakó Botond, az orosháziak vezetőedzője a következőket mondta: – Az utolsó forduló következik, és úgy gondolom, van miért küzdenünk, hiszen legutóbbi mérkőzésünkön hazai pályán nagyon rosszul játszottunk. Bízom benne, hogy az utolsó bajnokit Vácon viszont úgy fejezzük be, ahogyan be kell fejezni egy bajnokságot, és ha már sajnálatos módon így alakult sorsunk az NB I-ben, lesz még annyi tartásunk, hogy szépen búcsúzzunk egymástól – hangsúlyozta Bakó Botond. – Ez az utolsó lehetőség, hogy ebben a formában, ebben az összetételben együtt szerepel az a csapat, szeretném, ha ezt mindenki átérezné és valóban olyan hozzáállással, és győzni akarással lépne pályára, amilyenre szükség van — hangsúlyozta az orosházi vezetőedző.

Archív fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában