fekvenyomás

2018.05.14. 13:04

Békés megyei sportolók a fekvenyomó-világbajnokságon

Május 14–19. között a finnországi Vantaa ad otthont a klasszikus fekvenyomó világbajnokságnak. Az eseményre a magyar bajnokságon lehetett kvalifikációt szerezni.

V.L.

A vésztői Marvel Team négy sportemberrel képviselteti magát, közülük hárman nem is olyan régen még a félteke másik felében, a Dél-Afrikai Köztársaságban vetélkedtek, a fekvenyomó ruhás világbajnokságon, amit itt nem lehet használni. Velük tart az Orosházi Toldi SE két kiválósága is. Berke Lóránd, a vésztői klub vezetője pedig masters szövetségi kapitányként az idősebb versenyzők eredményes szereplését segíti majd.

A magyar válogatott Békés megyei tagjai: Szabó Lili (Marvel Team SE, Vésztő – ifjúsági 72 kg), Szabó Ágnes (Orosházi Toldi SE – felnőtt +84 kg), Balog Nátán (Marvel Team SE, Vésztő – ifjúsági 66 kg), Véró Alex (Orosházi Toldi SE – junior +120 kg), Szívós Ádám (Marvel Team SE, Vésztő – felnőtt 74 kg), Cserna János (Marvel Team SE, Vésztő – Masters2 120 kg).

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában