labdarúgás

2018.04.25. 10:21

Pontlevonás az Atletico Békéscsabától

Kevés ügyet kellet tárgyalni az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának, ugyanis a hétvégi bajnokikon a szokásosnál lényegesen kevesebb sportszerűtlenség történt a futballpályákon.

G.P.

Mindössze 4 felnőtt és 6 utánpótláskorú játékos ügye került terítékre. A bucsai Lázók Attila és a Békéscsabai MÁV játékosa, Szarka Dániel 3-3 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Színes lapok miatt a Bucsa 7000 forint pénzbüntetésben részesült. A Békés Megyei Kupa április 18-ai mérkőzésein kiállított labdarúgók közül a mezőkovácsházi Tanner Gergőt 5 kupamérkőzéstől eltiltották.

Ülésezett a Versenybizottság is, amely 1 büntetőpont levonását rendeli el az Atletico Békéscsaba felnőtt együttesétől az U19-es csapat harmadik létszámhiányos kiállása miatt. A hétvégén elmaradt Sarkad–Atletico Békéscsaba mérkőzést május 21-én, 17 órakor pótolják.

A Vb a hétvégén elmaradt Mezőkovácsháza-Kevermes bajnoki 3 pontját 3–0-s gólkülönbséggel a vétlen Mezőkovácsháza javára igazolja. A Vb a Kunágotai TE, a Lőkösháza-Kunágota megye kettes felnőtt mérkőzés végeredmény ellen beadott óvását véleményezésre megküldi a Lőkösháza KSK csapata részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában