Kézilabda

2018.04.24. 13:08

Nem verhetetlen csapat a Debrecen

A csabaiak önhibáján kívüli történés miatt óvott az ellenfél.

G. P.

Már csaknem fellélegezhettek az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE háza táján, amikor jött a hír a budaörsiek óvásáról, így az otthonukban megszerzett két pontot még – bármennyire is a csabaiak önhibáján kívüli történés miatt óvott az ellenfél – még nem lehet biztosan elkönyvelni. A csapat és persze Horváth Roland vezetőedző sem foglalkozik az üggyel, csakis a következő napok feladataira koncentrál.

– Tudjuk, hogy azt a két pontot megszereztük, az óvás ügyében pedig majd az illetékesek meghozzák a megfelelő döntést – mondta tréner, majd áttért a szerdai Debreceni VSC-TVP elleni hazai mérkőzés esélyeinek taglalásába. – A Debrecen egy nagyon jó csapat, de ha úgy állunk hozzá a mérkőzéshez, ahogy eddig, akkor nem születhet rossz eredmény. Nekik kell menni, mert nem tartom verhetetlennek a hajdúsági együttest. Megpróbáljuk a legjobb játékunkat hozni. Nagyon fontos mérkőzések várnak ránk hazai pályán, ennek megfelelően nagyon készülünk a szerdai és a vasárnapi Vasas elleni ütközetre is.

A Békéscsaba–Debrecen mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a békéscsabai városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában