Sporttalálkozó

2018.02.15. 08:48

Olimpiai és világbajnok Békéscsabán

Békéscsaba önkormányzata 5,7 millió forintot nyert az EMMI Sportért Felelős Szakállamtitkársága által kiírt pályázaton.

V. L.

A pályázat egyik alprojektje a „Sportolj együtt olimpikonokkal!” elnevezésű programsorozat. A program keretében elsőként dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó látogat el a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumba. A bajnok február 19-én, hétfőn, kb. 11 órakor érkezik Békéscsabára, s a menzán „kezd”.

Délelőtt és kora délután az iskola diákjai számára szervezett programon vesz részt, majd 16 óra 15 perctől az esemény nyilvánossá válik. Szarvas Péter polgármester ekkor köszönti a város nevében a világhírű sportolót. A rendezvényen való részvétel ingyenes. A helyszínen lehetőség nyílik Kiss Gergő önéletrajzi könyvének megvásárlására, dedikálására is.

A „Sportolj együtt olimpikonokkal!” alprojekt következő vendége Jónyer István négyszeres világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező. Jónyer a program keretein belül a Gerlai Általános Iskolába látogat majd el február 21-én, szerdán 10 óra 30 perc körül. Ezt a porgramot az iskolások részére szervezik, és az nem lesz nyilvános.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában