kézilabda

2018.02.04. 11:52

Nem várt vereséggel kezdett a Békés

Az FKSE Algyő ellen lépett pályára a Békés-Drén KC.

FKSE-Algyő–Békés-Drén KC 29–26 (12–11)

Kézilabda NB I B-s férfi-mérkőzés. Algyő, 100 néző. V.: Szakállas, Varasdi. Békés: PAJKÓ – HERCZEGH 4, Cifra 2, Kopcsák 2, Gazsó 1, Pánczél, Kovács P. 3. Cs.: Domokos D. (kapus), Kánya 2, Fedor, Oláh G. 3 (2), HAJDU 7, Sebestyén 1, Varsandán Á. 1, Gál, Kiss R. Edző: Papp Bálint. Az Algyő legjobb dobói:Velky 5 (3), Simon 4, Balda 4 (1), John 4.

Kiállítások: 4, ill. 12 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 3/2.

A tavaszi idény nyitófordulójában pontosabban kezdte a szombat esti mérkőzést a békési alakulat, amely szép támadásokkal, és Pajkó jó védéseivel 6—4-re vezetett a 15. percben. A kapusok mindkét oldalon jól látták el feladatukat, ennek következtében kevés gól született. A hazaiak a félidő végén erősítettek, és átvették a vezetést. Szünet után a vendégek kezdtek jobban, és kétgólos előnyt szereztek. Néhány békési hibát kihasználva azonban az algyőiek fordítani tudtak. Az 55. percben már öt góllal vezetett az Algyő (27—22), és már nem is engedte ki a kezéből a fontos két pontot.

A békési együttes jövő heti MOL-Pick Szeged U20 elleni hazai premierje február 10-én, szombaton délelőtt 10 órától Szeghalmon lesz!

Papp Bálint: — Minden hibánkat kihasználva szerezte meg a győzelmet az Algyő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában