Kézilabda

2018.02.07. 13:38

Kedvezményes belépők a csütörtöki Siófok elleni kupamérkőzésre

A klubvezetés célja, hogy sokan buzdítsák a csapatot ezen a fontos találkozón, ezért kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a szurkolóknak.

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata február 8-án, csütörtökön 18 órai kezdettel a Siófok KC együttesét fogadja a Városi Sportcsarnokban a Magyar Kupa 5. fordulójában, a tét a négyes döntőbe jutás.

A klubvezetés célja, hogy sokan buzdítsák a csapatot ezen a fontos találkozón, ezért a menedzsment ismét meghirdeti a „Hozz magaddal még egy embert!” akciót, és kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a szurkolóknak. Az elmúlt idény záró mérkőzéseihez hasonlóan egy megváltott belépőjeggyel csütörtökön is két ember tekintheti meg az összecsapást, a kedvezmény mind a felnőtt, mind a diák/nyugdíjas belépőkre vonatkozik. Jegyek elővételben ezúttal is kaphatók a Hetes Kft. Andrássy úti sportáruházában, valamint a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában