Labdarúgás

2018.01.12. 14:02

Megerősítik a sarkadi csapatot

A Sarkadi Kinizsi labdarúgócsapata Gurzó Sándor irányításával kezdte meg a téli felkészülést január 9-én.

G.P.

A régi-új trénerre komoly kihívás vár, mivel a zöld-fehérek az alapszakasz maradék öt fordulóját sereghajtóként várják a megyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjában. A keretnek heti 4 edzést vezényel Gurzó Sándor, szombatonként pedig tesztmeccsek várnak a csapatra.

– Megkönnyíti a dolgunkat, hogy a tartalékpályánk ellenáll a téli időjárás viszontagságainak és alkalmas a mérkőzések lejátszására – mondta Kovács Zoltánné Tankó Edit elnök asszony, aki arról is beszámolt, hogy több új játékos csatasorba állításával szeretnék feledtetni a csapnivaló őszi idényt.

– A cél mindenképpen a bennmaradás kiharcolása lesz, ugyanakkor látjuk azt, hogy az őszi keretünk komoly erősítésekre szorul. Számos olyan saját nevelésű játékossal egyeztetünk, aki korábban valamiért leállt, vagy elmentek tőlünk. A Grosics Akadémiától szintén kapunk tehetséges fiatalokat – tette hozzá a klubvezető.

A szerdai első edzésen 18 felnőtt és 4 ifjúsági korú játékos végezte a kiadott feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában