Kézilabda

2018.01.27. 09:50

Búcsú győzelemmel a csoportkörtől

Mihály góljával a 11. percben vette át a vezetést az Orosháza a masszívan védekező Kecskemét ellen.

G.P.

Kecskeméti TE–Orosházi FKSE-Linamar 18–27 (9–13)

Kézilabda Liga Kupa férfi mérkőzés, D-csoport. Kecskemét, 150 néző. V.: Réti, Szedmák. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 1, Mihály 2, Ferenczi 2, Braz 2, Milosevics 5, Németh L. 4. Cs.: Stranigg 3, Gyene 4 (2), Morva 2, Bella, Antal 2. Vezetőedző: Bakó Botond. A Kecskemét legjobb dobói: Horváth A., Szamos 4-4.

Stranigg sérülése rendbejött, de a fiatalok közül hárman is hiányoztak az Orosháza utolsó Liga Kupa találkozójáról, Zvolenszki, Majdán és Kiss Axel Kisvárdán, egy korosztályos nemzetközi tornán szerepelt.

Mihály góljával a 11. percben vette át a vezetést az Orosháza a masszívan védekező Kecskemét ellen, és a szünetig négy gólos előnyre tett szert az OFKSE. A 2. félidőben növelte előnyét az OFKSE. Bakó Botond a játék további gyorsítását kérte, csapata az 52. percben már kilenccel vezetett, amit meg is őrzött a végéig.

Bakó Botond: – A védelmünk stabil volt, mögötte jó kapusteljesítményt nyújtottunk. Csapatunk szép dolgokat is bemutatott, de látszott, hogy sorozatban a harmadik mérkőzésünket játszottuk, mert kicsit tompábbak voltunk. Összességében elégedett vagyok a fiatalok hozzáállásával és a játékkal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában