futsal

2018.01.25. 16:40

Amazonok: ezer sebből vérzett a csapat

A 29. percben 7–3-as hazai vezetésnél félbeszakadt a Gyulai Amazonok NB I-es női futsalcsapatának hétvégi répcei bajnoki mérkőzése. Több lap is megírta, hogy azért, mert a gyulai csapat egyik játékosa hírt kapott, hogy elhunyt az édesanyja.

– Az információt pontosítanám, ugyanis a játékos édesanyja a mérkőzés előtti napon hunyt el és a labdarúgó így is vállalta az utazást – mondta a gyulai csapat edzője, Molnár Zoltánné, aki 11 perccel a mérkőzés vége előtt egy időkérés után szakította félbe a találkozót.

– Több sebből véreztünk, mindössze három cserével vállaltuk a mérkőzést úgy, hogy különböző okok miatt majdnem egy csapatra való játékos hiányzott. A szezonban a kulcsjátékosaink közül a korosztályos válogatott Pilán Tímea Szegedre igazolt, egy játékos távozása folyamatban van, egy kismama, más év közben abbahagyta a játékot. Többen betegen keltek útra, egy lány magas lázzal, a lányom Ágnes törött ujjal vállalta a kecskeméti hóátfúvás miatt hét óra hosszáig tartó utat és a találkozót. A hazaiaknak nem esett jól, hogy nem játszottuk végig a mérkőzés, pedig ilyen körülmények között lehet, hogy más csapat el sem utazott volna. Sajnos a végére elfogytunk, nem volt más lehetőségünk.

Az edzőnő elmondta, hogy a békéscsabai Kazinczy utcai iskolában sorra kerülő listavezető, Hajdúböszörmény elleni szombati bajnokijukat lejátsszák, várhatóan egy játékossal több cseréjük lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában