Beol podcast

2023.12.04. 11:28

Újra Post-Punk Fest Békéscsabán: vendégünk az Empty Story

December 8-án, pénteken rendezik meg a Post-Punk Fest-et Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban, a rendezvény egyik szervezője, megálmodója az Empty Story nevű, helyi post-punk zenekar. A részletekről Kovács Zsolt Moha, a banda énekes-gitárosa, illetve Kocsis Mihály dalszerző-basszusgitáros mesélt Gyemendi Réka újságírónak.

Gyemendi Réka

Kocsis Mihály és Kovács Zsolt Moha

A beszélgetésből kiderült, a rendezvényt harmadik alkalommal szervezik meg, ahová olyan zenekarokat hívtak meg, akik már a tavaly szeptemberi eseményen is felléptek és nagy sikert arattak. Elhangzott, a post punk műfaja, ahogy a neve is takarja a punk stílusból alakult ki, azonban nem punk zenét takar: jellemzően punk alapon jelennek meg benne a jazz-es, funky-s és disco-s elemek, így igen széles kör ízlését kielégíti. A rendezvény december 8-án, pénteken 20 órakor kezdődik a Csabagyöngye Kulturális Központban, ahová korosztálytól függetlenül minden zenekedvelőt szeretettel várnak.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!