Előadás

2023.12.18. 10:56

Telt házas koncertet adott az Erkel vegyeskar

Gyula Telt házas karácsonyi koncertet adott az Erkel Ferenc Vegyeskar a gyulai Vigadóban – számolt be az eseményről Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő.

Papp Gábor

Telt házas koncertet adott a vegyeskar,

Fotó: Petróczki Gábor

Gyula polgármestere kiemelte, a város legismertebb kórusa, az Erkel Ferenc Vegyeskar hangversenye 2003 óta a gyulai karácsonyi időszak egyik legnépszerűbb, ugyanakkor leginkább felemelő programja is egyben, mely egész közösség számára ajándék, egy olyan ajándék, mely az ünnep legszebb és legszentebb értékeire épít.

Ünnepi köszöntő
Fotó: Petróczki Gábor

– Az Erkel Ferenc Vegyeskar hosszú évek óta minden karácsonykor olyan ajándékkal lep meg bennünket, amelyen látszik, mennyi szeretet is munkál bennük. Két évtizede fektetnek bele rengeteg energiát, felkészüléssel, próbákkal töltött órát a program összeállításába, hogy a lehető legfelemelőbb, legemlékezetesebb koncertet adhassák nekünk – folytatta a gondolatot. – Évről évre élményt, felszabadult, ünnepélyes pillanatokat élhetünk át a vegyeskarral együtt, ez idén sem volt másként, hiszen talán a zene bír a legerősebb érzelem-kifejezőképességgel minden művészeti ág közül, így különösen méltó az ünnepekhez.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában