Karácsonyi hangulat

2023.12.06. 17:05

Adventi hangulatban telt a 197. Békéscsabai Irodalmi Estek

Réger Wanda színművész és Báthori Petra ifjú tehetség közreműködésével adventi hangulatban telt a Békéscsabai Irodalmi Estek 197. állomása kedden a városháza dísztermében. A közönség a Mikulással is találkozott.

dr. Nagy Szilvia

Horváth Szabolcs műsorvezető és Szelekovszky László nyugdíjas természetvédelmi szakember

Fotó: Für Henrik

Az első felvonásban bemutatták Szelekovszky László természetvédelmi szakember Kastélyok és Kúriák Békés megyében című könyvét, majd a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó műrészletek hangzottak el, többek között Frankó Attilától is.  Átadták a Szeretlek Békéscsaba Egyesület díját, amit idén Horváth Szabolcs kapott. Elhangzott, a műsorvezető-házigazda sokat tett a városért, az egyesületért is, valamint az irodalmi estek népszerűsítéséért. Frankó Attila hangsúlyozta, a legközelebbi estet január 9-én tartják a Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium dísztermében. A jövő év célkitűzése, hogy a diákokhoz és a vidékiekhez is közelebb vigyék az irodalmat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában