Előadás

2023.11.07. 15:52

Vastapsot kapott a Csipkerózsika Békésen - galériával

A Csipkerózsika című mesét tekinthették meg a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában az érdeklődők a Békés Városi Kulturális Központban – erről az intézmény számolt be a honlapján.

Papp Gábor

A művészek fergeteges előadása nagy sikert aratott Békésen is

„Az eredeti néptáncokból, és tradicionális magyar folklórból táplálkozó, Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész, valamint Zs. Vincze Zsuzsa Harangozó-díjas, Érdemes Művész által újraálmodott mesedarab egyedi hang és képi világa, az együttes virtuóz táncosainak magával ragadó tánca már a produkció első percétől kezdve rabul ejtette a közönség szívét – olvasható az intézmény tudósításában.

Ezt a kötődést csak erősítette, hogy a fellépő néptáncosok között a nézők láthatták a békési születésű ifj. Szeverényi Barnabást, aki történetesen idén elnyerte a táncegyüttes „Az év legjobb férfi táncművésze” címét. Kálmán Tibor, Békés polgármestere külön is köszöntötte a kiváló művészt.

Az előadás végén a zsúfolásig megtelt nézőtéren ülők vastapssal köszönték meg az előadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában