Még nem késő jelentkezni!

2024.05.03. 09:02

Egy pillanatra sem állunk le: újabb leendő Tündérszép állt fotósunk kamerája előtt - videóval

Továbbra is érkeznek a jelentkezők a Tündérszépek országos szépségversenyünkre, melyre nem késő még nevezni.

Beol.hu

Forrás: Sutterstock

Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak. Aktívan dolgozunk hétről hétre, hogy gördülékenyen menjen minden a regionális fordulóban. Szorgalmasan átvizsgáljuk a beérkező jelentkezéseket, összehangoljuk az adatokat, majd értesítjük azokat a lányokat, akiket szeretnénk meginvitálni a portfóliójuk elkészítésére.

A fotósunk végig segíti a lányokat, tanácsokat ad a szépségkirálynő-jelölteknek, hogy hova tegyék a kezüket, merre fordítsák a lábukat, vagy éppen merre dobják a hajukat. Az elkészült képekre rendszeresen ránézhetnek, hogy elégedettek-e a látottakkal, kell-e változtatni valamin, próbáljanak-e még ki egy másik beállítást. Nincs mitől tartani, hiszen a fotózások mindig jó hangulatban telnek, illetve egy életre szóló élményben lesz része annak, aki elindul a versenyen.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató elindult. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!