15 ezer látogató

2023.09.12. 10:48

Búcsúzott a Munkácsy kiállítás Szarvastól – galériával

Vasárnap utoljára tekinthették meg az érdeklődők a két felvonásos Munkácsy Most című kiállítást a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeumban.

Vásári Erzsébet

Roszik Zoltán egy ajándékcsomaggal kedveskedett az utolsó látogatónak.

Fotó: Czesznak Zsolt

 Várnai Réka marketing menedzsertől megtudtuk, a tárlat Finisszázs #2 című zárórendezvényének keretében a hétvégén tárlatvezetést tartott ​Lóránt Lujza, a békésszentandrási Lóránt Művészház vezetője, ​dr. Ragány Misa és Vanya Tímea, a Cervinus Teátrum színművészei, valamint Novodomszky Éva műsorvezető és Pindroch Csaba színművész.

Várnai Réka elárulta, szombaton megtartották az utolsó Akvarell Workshopot Rómer Ilona művészpedagógus vezetésével, vasárnap pedig az utolsó órában Pálmaházban szalonkoncert keretében a 4HandsBand szolgáltatta a zenei aláfestést Munkácsy Mihály alkotásainak megtekintéséhez. Beszámolójából kiderült, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a hétvégén a kiállításra, vasárnap köszönthették a tizenötezredik látogatót, így a tárlat óriási sikerként könyvelhető el. Hétfőn pedig a Munkácsy Alapítvány tagjai megkezdték a festmények csomagolását, és elszállítását. A Pákh gyűjtemény szeptember 16-tól Székesfehérváron tekinthető meg.

Roszik Zoltán múzeumigazgatótól megtudtuk, a Munkácsy tárlat utolsó látogatójának egy ajándékcsomaggal kedveskedtek, és remélik, hogy sok új élménnyel tért haza tőlük. Hangsúlyozta, rendkívül hálásak a több, mint tizenötezer látogatónak, amiért betértek hozzájuk, és megtekintették Munkácsy Mihály különleges kiállítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában